MIGREENIHOITO

Migreeni kuormittaa koko kehoa ja aiheuttaa myös ongelmia tuki- ja liikuntaelimistölle. Toistuvista migreenikohtauksista aiheutuva lihasjännitys voi aiheuttaa mm. jännityspäänsärkyä ja hermostoa kuormittava kireystila voi laukaista kohtauksia entistä herkemmin. Tästä syystä migreenin hoidon tulisi olla kokonaisvaltaista, sekä hermostoa että lihasten kireyttä hoitavaa.

Migreeni on neurologinen sairaus. Kohtaus syntyy tavallisesti ulkoisten tekijöiden aiheuttamana (mm. stressi, kirkas valo, huonosti nukuttu yö, alkoholi). Niska- ja hartiaseudun lihaskireydet voivat myös laukaista migreenin ja muita päänsärkyjä.

Mitä kovempaa kipua migreenisi aiheuttaa, sitä enemmän kehosi jännittää. Koulutetun hierojan ja asiaan perehtyneen migreenihoito/hieronta on miellyttävää ja rentouttaa koko kehoa.

Jokainen kokee kivut erilailla ja hoito toteutetaan asiakkaan tilanteen mukaan. Hoito koostuu pään ja kasvojen alueen sekä niska-hartia-alueen manuaalisesta käsittelystä. Migreenin hoidossa hermosto rauhoittuu, aineenvaihdunta sekä verenkierto tehostuvat ja lihaskireydet lievittyvät tehokkaasti.

Migreenitaipumusta ei pystytä poistamaan, mutta kohtauksia voidaan ennaltaehkäistä ja vaikuttaa niiden voimakkuuteen ja kestoon.

Hoidon pituus on 4560 minuuttia ja tilanteestasi riippuen hoitokertoja 3-5kpl.

VARAA NORMAALISTI AJANVARAUKSEN KAUTTA HIERONTA JA KIRJOITA VIESTIKENTTÄÄN MIGREENIHOITO.

Migreeniä sairastavat saavat 10% alennuksen kaikista hieronnoista.

Lääkärin vastaanotolle on suositeltavaa hakeutua, jos:

– aiempi päänsärky muuttaa muotoaan

– särkyoireisto pahenee jatkuvasti

– päänsärkyyn liittyy pahoinvointi tai oksentelu

– päänsärky on kovaa ja alkaa äkillisesti, pahenee    jatkuvasti tai alkaa fyysisessä ponnistuksessa

– päänsäryn yhteydessä esiintyy oksentelua (poikkeuksena migreeni)

– tajunnantaso laskee

– ilmenee neurologisia oireita, kuten puheentuoton ongelmia tai halvausoireita

– päänsärkyyn liittyy kuume

– yleistila heikkenee

– päähän on kohdistunut isku tai tapaturma