PALVELUT

Palvelut räätälöidään aina henkilökohtaiseksi, jossa otetaan huomioon asiakkaan rajoitteet, lähtötaso ja tavoite.

Liikuntapalvelut henkilökohtaisesta ohjauksesta ryhmävalmennukseen. Liikkuminen voi tapahtua kuntosalilla tai ihan missä asiakas haluaa.

Ravintoasioihin annetaan ohjeita ja pyritään löytämään asiakkaalle sopiva ja helposti toteutettavissa oleva ravintokehys.

”Ihmedieettejä” ei laadita, vaan kaikki perustuu terveelliseen ja normaaliin ruokavalioon. Näin vältytään turhilta mielen ja kehon stressitiloilta, eikä herkkujakaan tarvitse välttää, vaan pidetään ne kohtuullisina. 

Rentouttava hieronta

Rentouttavaa hierontaa voi suositella lähes kaikille, jotka kaipaavat stressin poistoa ja rentotumista, haluavat eroon päänsärystä ja niska – hartiaseudun kireyksistä tai vaan hemmotella itseään.

Hoito toimii kokonaisvaltaisesti vaikuttaen kehoon ja mieleen. Se on rentouttava, rauhoittava ja ajatuksia kirkastava hoito.Tässä sekoitetaan hieronnan eri muotoja ja on pääasiassa tarkoitettu rentouttavaksi hoidoksi.

Valittavana 30min päähieronta ja 45 rentouttava hieronta

Klassinen hieronta (opiskelijahieronta)

Klassinen hieronta on perinteistä länsimaalaista hierontaa, jolla on useita suotuisia vaikutuksia kehoon. Klassinen hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja siten parantaa lihasten hapensaantia. Hieronta vähentää lihaskireyksiä ja -kipuja – sekä akuutteja että kroonisia. Klassisessa hieronnassa käytetään erilaisia hierontaotteita, jotka pehmentävät kireitä lihaksia ja tekevät niistä elastisemmat. Klassisen hieronnan hierontaotteita ovat sively, hankaus, puserrus ja täristys.

Valittavana 45/60/90 minuutin aika.

Hieronnan varaukset

http://www.vello.fi/onfitakaa