PALVELUT

Liikkuminen ja ravinto

Palvelut räätälöidään aina henkilökohtaiseksi, jossa otetaan huomioon asiakkaan rajoitteet, lähtötaso ja tavoite.

Liikuntapalvelut henkilökohtaisesta ohjauksesta ryhmävalmennukseen. Liikkuminen voi tapahtua kuntosalilla tai ihan missä asiakas haluaa.

Ravintoasioihin annetaan ohjeita ja pyritään löytämään asiakkaalle sopiva ja helposti toteutettavissa oleva ravintokehys.

”Ihmedieettejä” ei laadita, vaan kaikki perustuu terveelliseen ja normaaliin ruokavalioon. Näin vältytään turhilta mielen ja kehon stressitiloilta, eikä herkkujakaan tarvitse välttää, vaan pidetään ne kohtuullisina. 

Intialainen päähieronta / Stressipesu

Intialaista päähierontaa voi suositella lähes kaikille, jotka kaipaavat stressin poistoa ja rentotumista, haluavat eroon päänsärystä ja niska – hartiaseudun kireyksistä tai vaan hemmotella itseään.

Intialainen päähieronta toimii kokonaisvaltaisesti vaikuttaen kehoon ja mieleen. Se on rentouttava, rauhoittava ja ajatuksia kirkastava hoito. Intialainen päähieronta on länsimaiseen elämänmuotoon sopivaa ja yksinkertaista hierontaa. Tässä sekoitetaan hieronnan eri muotoja ja on pääasiassa tarkoitettu rentouttavaksi hoidoksi.

30 minuutin hieronnassa käydään läpi hartiat, niska ja pään alue. Tämä tehdään istuen.

40 minuutin hieronnassa käydään läpi koko selän alue lämmittäen sekä hartiat, niska ja pään alue rentouttavalla hieronnalla. Tämä tehdään hierontapöydällä ja jos haluaa kokonaisvaltaisemmin rentoutua, suositus ehdottomasti tämä.

Hieronnan varaukset osoitteessa http://www.vello.fi/onfitakaa

Soitonopetus

30 vuoden kokemus eri instrumenttien soittamisesta. Nyt tarjolla kitaran ja basson soitonopetusta aloittelijoille Akaassa.