Palvelut

Palvelut

Palvelut räätälöidään aina henkilökohtaiseksi, jossa otetaan huomioon asiakkaan rajoitteet, lähtötaso ja tavoite. Palveluihin sisältyy tarvittaessa neuvontaa puhelimitse tai sähköpostilla. 

Ravintoasioihin annetaan ohjeita ja pyritään löytämään asiakkaalle sopiva ja helposti toteutettavissa oleva ravintokehys. ”Ihmedieettejä” ei laadita, vaan kaikki perustuu terveelliseen ja normaaliin ruokavalioon. Näin vältytään turhilta mielen ja kehon stressitiloilta, eikä herkkujakaan tarvitse välttää, vaan pidetään ne kohtuullisina. 

Treeni/liikkuminen voi olla kuntosalilla tapahtuvaa lihaskuntoharjoittelua, tekniikkaharjoittelua, toiminnallista treeniä tai vaikka yhdistettynä ulkona ja sisällä tapahtuvaa treeniä.

Teen myös kotikäyntejä, joissa voidaan käydä läpi erilaisia harjoitteita, mitä voi tehdä lähtemättä omasta kodista. Olen mukana kannustamassa, ohjaamassa ja kirittämässä. Suunnitellaan yhdessä motivaatiota ylläpitävä kokonaisuus. 

Soitonopetus

Kitaran, rumpujen ja basson soitonopetusta kotistudiossa Akaassa. Soiton alkeita ja opetuksen edetessä oppilaat saavat äänittää biisin ja osallistua halutessaan miksauksen saloihin.

ÄÄNITYSPALVELUT

Biisin äänitys (alusta loppuun)

Tarjolla myös apua biisin sovituksessa ja instrumenttien soitossa.

OMA BÄNDIJULISTE SUUNNITELLAAN HALUTESSA.